Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вшанування берегинь Пологівського краю
  • 6 березня 2019

1 березня у розважальному центрі “Юність” у Пологах відбулося свято ніжності, краси і любові. Присвячене воно чарівним жінкам - берегиням нашого краю.

Як завжди, перший день весни приніс освітянкам чарівну музику щастя, радість зустрічі, пахощі квітів і букет найтепліших вітань від галантних чоловіків. Тепло привітав зі святом жінок міський голова Юрій Коноваленко та депутати районної і міської рад.

Це свято - присвята жінкам, ода любові, вірності і ніжності матері, доньці, дружині, коханій. Це своєрідний гімн вдячності, неоплаченого боргу перед найсвятішою на землі - берегинею роду людського.

Організатори свята - районна організація галузевої Профспілки - вшанували тих спілчан, хто не лише невтомною працею, а й активною життєвою позицією примножує славу своїх колективів, продовжували відкривати нові імена майстринь, які створюють рукотворні шедеври. Присутні познайомилися з творчістю Щеннікової Валентини - вихователя дошкільного заходу “Казка”, голови первинки, змогли помилуватися її виробами: рушниками, іконами та картинами. Щиросердно привітали Швець Ірину - учителя ЗОШ №4, яка щойно повернулася з обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2019”, де посіла почесне четверте місце.

На свято завітала незвичайна гостя. Сама Весна, ніжна і вродлива, мов за помахом чарівної палички, подарувала освітяночкам посмішки. Усі отримали насолоду від чудових пісень, поезії, гумору.

Учасники святкового концерту, від найменших до старших, постаралися підняти серця присутніх жінок над клопотами, тривогами, звеселити і порадувати. І їм це вдалося на славу.


Голова 
Пологівської РО
Профспілки                                           
З.А.Мовчан