Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Разом до перемог
  • 26 лютого 2019

22 лютого в оновленій ошатній актовій залі Запорізького національного технічного університету відбулась неординарна подія - святкування річниці первинної профспілкової організації студентів, аспірантів, докторантів університету. ППО студентів, аспірантів, докторантів ЗНТУ - це найбільша громадська і профспілкова молодіжна організація в області, обласній організації Профспілки, одна з найбільших в Україні. Сьогодні вона об’єднує 10 714 осіб, які навчаються - членів Профспілки.

Ректор ЗНТУ С.Б. Бєліков, голова Запорізької обласної ради профспілок В.М. Сластьон, заступник голови Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Ю.І. Юдін, голова ППО працівників ЗНТУ Ю.П. Петруша, представники обласної, міської влади, інших молодіжних організацій щиро вітали профком і студентську молодь з ювілеєм їх студентської профспілкової організації.

Представники студентського профспілкового активу нагороджені Почесними грамотами ЦК галузевої Профспілки, Запорізької обласної ради профспілок, комітету обласної організації Профспілки, органів обласної і місцевої влади.

До ювілею своєї профспілкової організації студенти і випускники, нинішні і колишні профспілкові активісти підготували феєричний концерт.

До ювілейних заходів підготовлено інформаційні матеріали, значки, сувенірну продукцію з логотипом організації та гаслом “Разом до перемог”.


Прес-служба 
обласної організації
Профспілки