Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вітаємо ювіляра!
  • 16 грудня 2018

16 грудня 2018 року відзначає свій ювілейний день народження Юдін Юрій Іванович – заступник голови обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.

Народився Юрій Іванович в зимовий день 1963 року в селі Преображенка Оріхівського району Запорізької області. Тут пройшло його дитинство та шкільні роки. А далі навчався в педагогічному училищі, після закінчення якого працював вчителем початкових класів ЗОШ №52 Шевченківського району м. Запоріжжя. Але прагнення до отримання вищої освіти не покидало його. І тому заочно закінчивши Сімферопольський державний університет перейшов працювати вчителем історії цієї ж школи. З 1989 по 1993 роки працював організатором позакласної і позашкільної роботи. І був дійсно здібним організатором, бо в 1993 році його було призначено заступником директора з навчально-виховної роботи ЗОШ №52, а в 1998 році переведено на посаду директора школи №53 Шевченківського району м. Запоріжжя. В цьому закладі при атестації була встановлена вища категорія та присвоєно звання “Старший вчитель”. Але і в цьому закладі надовго не затримався. З 2001 року призначений завідуючим районним методичним кабінетом Шевченківського відділу освіти, де показав глибоке знання справи, організаторський талант та здобув репутацію досвідченого та компетентного фахівця.

Тому учительський загал Шевченківського району в 2003 році обирає його головою районної організації Профспілки працівників освіти. Тут формується він як умілий керівник і профспілковий лідер, захищаючи освітян району.

В квітні 2007 року Юрія Івановича обрано заступником голови комітету Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки, де працює до сьогоднішнього дня. Саме на цій посаді розкрився його талант профспілкового лідера. Цілеспрямованість, активність, принциповість, наполегливість – це риси, які притаманні саме йому.

За вагомий внесок в розвиток профспілкового руху та роботу по соціально-економічному захисту прав та інтересів спілчан Юрій Іванович нагороджений грамотами обласної ради профспілок, ЦК галузевої Профспілки, ФПУ, Почесним знаком “Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України”. А з нагоди ювілею його нагороджено вищою нагородою ФПУ “Профспілкова відзнака”.

Переконані, що Ваші знання та досвід і надалі слугуватимуть нашій спільній справі – захисту прав та гарантій освітян. Тож нехай Ваша життєва дорога і надалі буде багата на успіхи та вірних друзів.

Щиро зичимо Вам, Юрію Івановичу, міцного здоров’я, довголіття, щастя та радості. Хай у Вашій оселі завжди буде сонячно і затишно!

З ювілеєм!

Прес-служба
обласної організації
Профспілки