Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Засідання президії та пленуму обласного комітету
  • 13 грудня 2018

11 грудня в Будинку профспілок у м. Запоріжжі пройшли засідання президії та VІІІ пленуму комітету обласної організації Профспілки. На них розглянуто ряд важливих питань внутріспілкової роботи та з різних напрямків статутної діяльності. Результатом плідної роботи виборних профспілкових органів, змістовного обговорення питань стали грунтовні, виважені рішення і постанови.

На 37 засіданні президії розглянуто 15 питань: про проекти планів роботи комітету обласної організації Профспілки, 7 постійних комісій комітету, кошторису на 2019 рік.

Президія заслухала звіт про роботу постійної комісії комітету з питань роботи з молоддю і студентами за 2013-2018 роки та задовільно оцінила її діяльність. Розглянуті питання нагородження, заохочення профактиву, надання матеріальної допомоги.

VIII пленум комітету:

  • вніс зміни до свого складу у зв’язку з виборами нових голів у Великобілозерській, Михайлівській, Приморській районних організаціях Профспілки, ППО студентів Запорізької державної інженерної академії;
  • затвердив план роботи комітету та кошторис обласної організації Профспілки на 2019 рік;
  • заслухав звіти заступника директора Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА Захарчука В.М. і голови Запорізької обласної організації Профспілки Гринь Н.І. про виконання обласної галузевої угоди на 2017-2020 роки в 2018 році. Про виконання угоди на місцях розповіли голова Веселівської РО Профспілки Л.М. Нежурко, голова Комунарської РО Профспілки м. Запоріжжя Р.М. Остапенко, голова ППО БДПУ В.Г. Лола. За результатами моніторингу та аналізу пленум дав задовільну оцінку виконання угоди в 2018 році. З 319 пунктів 10 розділів угоди виконані 296, частково виконані – 22, не виконано – 1;
  • розглянув результати вивчення питання стану колективно-договірного процесу та виконання взятих соціальними партнерами зобов’язань в закладах та установах освіти Вознесенівського і Дніпровського у м. Запоріжжі районів;
  • затвердив програму “Оздоровлення і відпочинок у 2019 році”.

Голова обласної організації Профспілки Н.І.Гринь вручила нагороди ФПУ, ЦК Профспілки, обласної організації членам обкому, профспілковим активістам.

Обласний комітет разом з усією обласною організацією впевнено вступає в новий 2019 рік – рік 80 річчя заснування Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки