Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Таємниця її успіху
  • 10 грудня 2018

ПК ППО Кам’янської ЗОШ I-III ст. Василівського району презентує роботу учасника районного конкурсу “Обличчя Профспілки” голови ППО Семеренко Нелі Валеріївни.

Номінація: Голова первинної профспілкової організації.

Щасливий той, хто знаходить своє покликання в житті. В сучасному суспільстві на тлі постійного розвитку науки і техніки, в умовах безперервно зростаючого темпу життя залишаються незмінними (нехай буде так) головні людські цінності - любов, доброта, вірність своїй справі, турбота про ближніх.

Одним з оазисів, де зберігаються і примножуються ці цінності, є школа. Величезна відповідальність лежить на плечах педагогів у справі освіти і виховання підростаючого покоління. Учитель не робить кар’єри… Просто щодня віддає себе дітям. ВІН творить ЛЮДИНУ! …Уроки… Зошити… Семінари… Фестивалі… Конкурси… все це лише невеликі сторінки в книзі великої, ніким не зміряної вчительської праці.

Сьогодні ми хочемо розповісти про Вчителя з великої літери - Семеренко Нелю Валеріївну, яка працює вчителем початкових класів у Кам’янській загальноосвітній школі. Її педагогічний стаж - 23 роки. Неля Валеріївна - не тільки досвідчений, успішний вчитель, який користується авторитетом серед колег, учнів та їх батьків. Вона багато років очолює профспілкову організацію нашої школи.

Секрет її успіху в тому, що вона ні на хвилину не припиняє творчого пошуку. Вона вміє слухати і чути кожну людину, дитину або дорослого. Під чуйним керівництвом Нелі Валеріївни.

14 років профспілковий комітет школи є тим органом, який завжди надійно захищає інтереси працівників, надає їм підтримку і турботу. Ця тендітна, сором’язлива жінка, принципова, з активною громадською позицією, авторитетна - дійсно профспілковий лідер. Наша первинна профспілкова організація активно приймає участь у районних, обласних профспілкових заходах, конкурсах. Неля Валеріївна сама бере активну участь у конкурсах, своїм прикладом веде за собою нашу організацію. За цей час в нашій школі традиційними стали дуже тісна співпраця з ветеранською організацією, опіка про дітей членів Профспілки, співпраця з колегами дошкільного закладу та сусідньої школи - інтернату. Неля Валеріївна дуже вміло скеровує тісну співпрацю з адміністрацією нашої школи.

Колектив у нас невеликий, усі живемо в одному селі з дитинства, тому знаємо про всіх майже все. Це також дає перевагу нашій голові первинки і вона не упускає можливості прийти на допомогу в потрібний час, відстояти при проходженні атестації, узгодити заохочення, зробити сюрприз, коли у людини свято. Можливо це і буденні питання, але з роками вони переростають у традиції, які ми чекаємо. Також наша Нелічка вміло поєднує в собі якості не тільки гарного керівника, вчителя, але і необхідні жіночі гідності. Вона - прекрасна дружина, мати, господиня.

Ми, колеги по роботі, важаємо, що Неля Валеріївна - відбулася, як щаслива людина, адже вона знайшла своє покликання в житті. Ця незвичайна жінка, голова первинної профспілкової організації працює в нашому чудовому колективі і ми їй довіряємо, бо для неї школа і Профспілка єдині і ця спільна єдність - дорога її життя.

Прес-служба
ПК ППО
Камянської ЗОШ I-III ст.