Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Освітяни Мелітопольщини підвели підсумки профспілкової діяльності
Освітяни Мелітопольщини підвели підсумки профспілкової діяльності
  • 9 лютого 2015

Мелітопольська районна організація галузевої Профспілки є однією з найбільших і найактивніших у складі обласної організації. Станом на 1 січня 2015 року до її складу входять 53 організації закладів та установ освіти району (46 первинок і 7 профгруп). Вони об’єднують 1754 члена Профспілки (100% працюючих). На обліку в районній організації стоять 273 непрацюючих пенсіонера. Всього членів Профспілки – 2027 чоловік.

Десять років цю організацію очолює досвідчена , бойова, авторитетна жінка – Марія Петрівна Тєтєріна – відмінник освіти України, заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України. В 2014 році нагороджена орденом Запорізької обласної ради “За заслуги перед Запорізьким краєм”.

Звітно-виборна конференція районної організації, яка відбулася 6 лютого, підвела підсумки діяльності за п’ятирічний період (з лютого 2010 року по лютий 2015 року). В конференції взяли участь Є.В. Любцов – голова Мелітопольської районної ради, Т.М. Безбородих – начальник відділу освіти Мелітопольської РДА, 95 делегатів від первинок закладів та установ освіти, запрошені, ветерани.

Керівники району зазначили, що районна профспілкова організація освітян добре справляється зі своїми обов’язками і є стабільним, наполегливим, небайдужим соціальним партнером. Ветеран педагогічної праці Г.І. Голованова відзначила чуйність, увагу ради районної організації, первинок до ветеранів і щиро подякувала за це. Безбородих Т.М., проінформувавши збори про стан фінансування галузі в районі, особливості роботи в 2015 році, охарактеризувала взаємовідносини між відділом освіти і радою районної організації як ефективне соціальне партнерство.

Заслухавши та обговоривши звіти голови районної організації Профспілки та ревізійної комісії, конференція визнала роботу Мелітопольської районної організації галузевої Профспілки за звітний період задовільною.

Головою районної організації Профспілки на новий п’ятирічний термін знову обрано Тєтєріну Марію Петрівну. В цьому рішенні делегати конференції без вагань були одностайними.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки