Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Бердянськ відзначає 100-річчя позашкільної освіти України
Бердянськ відзначає 100-річчя позашкільної освіти України
  • 8 листопада 2018

2 листопада 2018 року в рамках святкування 100 річчя позашкільної освіти України на сцені МПК ім. Шевченка відбулося міське свято «Там, де збуваються мрії!». У великій залі Палацу зібралися вихованці та їх батьки, викладачі та керівники закладів позашкільної освіти різних років, друзі та гості - люди не байдужі та дотичні до позашкілля міста.

Під час урочистого свята в.о. міського голови, секретар міської ради Олексій Холод вручив ряд нагород. Першими він урочисто привітав зі святом та вручив подяки міського голови тим, хто віддав роботі в закладах позашкільної освіти міста більшу частину життя - педагогам - ветеранам позашкілля.

Відзнакою виконавчого комітету Бердянської міської ради - медаллю „За вагомий внесок у розвиток міста” було нагороджено заступника директора з навчально - тренувальної роботи ДЮСШ відділу освіти ім. Заслуженого вчителя України Назарова Є.І. Людмилу Добросердову та ветерана педагогічної праці, директора Станції юних натуралістів 1957-1986 років Маргариту Гриценко.

Цінними подарунками - наручними годинниками - були відзначені заступник директора ЦДЮТ Марина Масютіна, керівник гуртка «Конструювання повітряних зміїв» КДЮТ «Зоряний» Євген Пастух та тренер-викладач відділення з баскетболу ДЮСШ Катерина Кливенок.

Із привітаннями до усіх присутніх звернулася і голова Бердянської міської організації Профспілки працівників освіти Моненко Н.В. Вона вручила керівникам закладів грошові сертифікати.

Захід дав можливість усім присутнім не лише поринути в історію закладів позашкільної освіти міста, порадіти за досягнення педагогів та вихованців, але й побачити усі напрями їх сучасної діяльності.

Прес-центр
Бердянської МО
Профспілки