Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
ЗОШ №65 м. Запоріжжя – 35
  • 30 жовтня 2018

26 жовтня 2018 року Запорізька загальноосвітня школа №65 відзначила свій 35-річний ювілей.

Це були 35 років праці, пошуку, творчих звершень.

А починалося все в далекому 1982 році, коли в Шевченківському районі міста Запоріжжя по вулиці 8 Березня за активної участі колективу Запорізького моторобудівного заводу і персонально його директора Омельченка Василя Івановича почалося будівництво нової школи.

Менше ніж через півтора року зросла красуня-новобудова. 1 вересня 1983 року за новенькі парти в світлих затишних класах сіли півтори тисячі дівчат і хлопців. Учням і педагогічному колективу нашої школи був вручений символічний ключ, з пам'ятним написом: «Учням, педагогічному колективу середньої школи № 65, побудованої на кошти Запорізького виробничого об'єднання «Моторобудівник» на честь відкриття».

Співпраця школи №65 та АТ «Мотор Січ» триває і до тепер. Керує закладом компетентний сучасний керівник Чомова Світлана Валеріївна , яка виявляє високий рівень професіоналізму, ініціативи та творчості, забезпечує високу результативність роботи колективу. Профспілкову організацію» очолює творча і відповідальна людина — Голіщева Ганна Петрівна . Профспілкова команда навчального закладу має власні прості, але дієві принципи роботи. Це — своєрідна життєва мудрість, вироблена роками діяльності:

  • вміти слухати, розділяти різні погляди та думки;
  • не давати обіцянок, якщо немає гарантії їх виконання;
  • стримувати свої емоції, керуючись відчуттям самоконтролю;
  • ніколи не залишати без уваги жодного прохання про допомогу.

Тому профспілкова організація – це 100% трудового колективу.

Запорізька загальноосвітня школа №65 має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи розвитку на майбутнє, які ґрунтуються на високому професіоналізмі вчительського колективу, співпраці з батьківською громадськістю, наполегливості учнів.

Прес служба
Шевченківської РОП
м. Запоріжжя