Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Делегація освітян Мелітопольщини побувала з візитом у Польщі
Делегація освітян Мелітопольщини побувала з візитом у Польщі
  • 9 жовтня 2018

У квітні місяці цього року до Мелітопольської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України надійшла пропозиція від польських вчителів про організацію зустрічі з метою обміну досвідом у місті Жешув (Польща). Районна організація Профспілки організувала до Дня працівників освіти для членів Профспілки поїздку до міст Львів, Краків та відвідали школу з спортивним профілем м. Жешув у Польщі.

Польські колеги з радістю поділилися досвідом роботи. Організували зустріч у вигляді круглого столу, на якому наші спілчани змогли поспілкуватися з директором навчального закладу та його заступником. Дуже цікавою і змістовною була екскурсія по навчальному закладу.

Наприкінці зустрічі начальник відділу освіти Мелітопольської РДА Безбородих Тетяна та голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Захарова Ксенія вручили колегам сувеніри з України про Мелітопольський край та запросили їх до наших навчальних закладів.

Продовженням подорожі стала екскурсія до старовинного міста Краків, де змогли побачити Королівський замок на Вавелі, Краківську площу Ринок, яка є однією з найбільших у Європі. Завершилася цікава і змістовна подорож у перлині Західної України місті Львові.

Прес-служба
Мелітопольської
РО Профспілки