Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Веселкове сяйво педагогічних талантів
  • 1 жовтня 2018

Саме такою була тема фестивалю «Вихователь року - 2018», який пройшов у м. Бердянську 27 вересня. 16 педагогів закладів дошкільної освіти продемонстрували свої таланти.

Учасники фестивалю в своїх виступах представили творчу індивідуальність, артистичність та професіоналізм. Вихователі співали, танцювали, розповідали гуморески, малювали картини тощо.

Фестиваль «Вихователь року» - це не тільки перегляд педагогічних талантів. Він допомагає підтримати престиж професії, дає новий заряд для творчості. Участь у ньому, як правило, підіймає учасників на новий професійний рівень.

По завершенні усіх виступів міський голова Володимир Чепурний, начальник відділу освіти Володимир Липський та голова міської організації Профспілки Ніна Моненко привітали учасників фестивалю та вручили їм подяки, квіти, подарунки та профспілкові винагороди з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля.

Але, саме головне, що міський голова надав доручення розглянути можливість та знайти кошти на виплату 10% у вигляді премії з 1 вересня 2018 року для дошкільних працівників.

Прес-центр
Бердянської
МО Профспілки