Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вітання з ювілеєм!
  • 21 вересня 2018

Глибокоповажний Миколо Васильовичу!

Вельмишановні викладачі, працівники, ветерани, студенти, випускники факультету фізичного виховання Запорізького національного університету!

Щиросердечно вітаю Вас з 50 річчям заснування факультету!

Півстоліття – це вже історія факультету, яку писали ветерани і сьогодні Ви продовжуєте писати цю історію разом зі своїми студентами. Факультет має свої традиції, надбання та здобутки. За ці роки він став справжнім центром освіти і науки, визнаним лідером серед навчальних закладів з напрямку спортивної та фізкультурно-масової роботи.

Вам є чим пишатися – бо серед випускників вашого факультету є ціла плеяда олімпійських чемпіонів, чемпіони і рекордсмени світу, чемпіони і призери Європи.

Всі вагомі досягнення факультету ви не тільки зберегли, але й узагальнили в Музеї спортивної слави, який є найкращим в Україні. Примножуйте свої досягнення і здобутки, досягайте нових перемог і звершень.

Профспілка працівників освіти і науки України буде завжди стояти на захисті ваших трудових прав та інтересів.

Зичу всім вам і вашим родинам міцного здоров’я і довголіття, миру і злагоди, добра і добробуту, нових творчих злетів і перемог. Хай кожен день буде багатим на добрі справи, нові досягнення і здійснюються всі ваші мрії та задуми.

Зі святом, з славним ювілеєм!
З повагою
голова Запорізької обласної
організації Профспілки працівників
освіти і науки України
Н.І. Гринь