Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Осіння мить, натхнення зліт – це все про вчительський турзліт!
Осіння мить, натхнення зліт – це все про вчительський турзліт!
  • 20 вересня 2018

З 14 по 16 вересня 2018 року на спортивно-туристичній базі МДПУ ім. Б. Хмельницького в с. Богатир Якимівського району пройшли туристичні змагання серед працівників освіти Мелітопольського району. В перший день відбулася урочиста лінійка, на яку завітали заступник голови Мелітопольської районної ради Шляхтіна Л. В., завідуюча РМК Карташова М. Є., декан природничо – географічного факультету Донченко Л. М., заступник декана з виховної роботи та практик Топалова О. І.

Не зважаючи на складні погодні умови 10 команд змагалися в таких етапах як спортивне орієнтування, смуга перешкод, в’язання нош та туристичних вузлів, конкурсах «Природа і фантазія» та «Туристична пісня».

За підсумками в спортивному орієнтуванні I місце зайняла команда Трудівської ЗШ І - ІІІ ступенів, команда Костянтинівського НВО «Таврія» виборола II місце, а III місце зайняла команда КЗ «Мирненський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Запорізької обласної ради. В загальному заліку конкурсної програми I місце зайняла команда Костянтинівського НВО «Таврія», II місце команда Терпінівського колегіуму «Джерело» та III місце команда Трудівської ЗШ І - ІІІ ступенів. На етапі «Смуга перешкод» перемогу отримали команда Костянтинівського НВО «Таврія», команда Трудівської ЗШ І - ІІІ ступенів виборола II місце, а III місце зайняла команда Костянтинівського ліцею «Ерудит».

Без уваги не залишилася жодна команда. Всі команди отримали грамоти за перемогу в різних видах змагань та конкурсах. Переможці змагань отримали кубки, грамоти та подарунки від відділу освіти, районної ради та профспілкові виплати від Мелітопольської районної організації Профспілки працівників освіти та науки України.

Прес-служба
Мелітопольської РО