Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Оксамитовий відпочинок вчителів Пологівщини
  • 17 вересня 2018

Відпочити в оксамитовий сезон – мрія багатьох українців. Завдяки турфірмі «Веста Тревел» освітяни району на три дні поринули у казковий відпочинок на березі Азовського моря в одному з найкращих пансіонатів – «Джерело здоров’я» в селі Генгірка Генічеського району Херсонської області.

Недаремно бувалі рекомендують приїздити в Генічеськ в оксамитовий сезон, адже він вважається одним із найсприятливіших періодів для відпочинку. А все завдяки погоді – на початку осені нестерпної спеки вже немає, але температура моря і повітря все ще досить висока. Тож ми отримали неабияку насолоду від купання в Азовському морі та в унікальних оздоровчих геотермальних джерелах. Вони насичені хлоридно-натрієвими і йодно-бромними водами, що надзвичайно корисно для зміцнення та покращення здоров’я.

На зворотньому шляху побували в історико-археологічному заповіднику «Кам’яна Могила». Це унікальна пам’ятка геології і археології світового значення, що розташована у Запорізькій області неподалік Мелітополя. Представники різноманітних енергетичних практик, язичники, уфологи, біоенергетики – усі вважають це місце таким, «що надає силу», допомагає отримати зцілення. Ми також відчули потужну енергетику Кам’яної Могили, нашого українського «Стоунхенджа», та загадали потаємні бажання, доторкнувшись до каменя бажань.

На жаль, час відпочинку дуже швидко сплинув. Та приємні спогади і заряд позитивних емоцій залишиться з нами на весь навчальний рік.

Голова
Пологівської районної
організації Профспілки
З.А.Мовчан