Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Перемога в конкурсі на кращий колективний договір
Перемога в конкурсі на кращий колективний договір
  • 27 червня 2018

19 червня під керівництвом голови Запорізької ОДА К.І. Бриля відбулося засідання обласної тристоронньої соціально-економічної ради.

Червневе засідання ради традиційно розпочинається з відзначення найкращих підприємств і закладів-переможців обласного конкурсу на кращий колективний договір.

У цьому році участь у конкурсі приймав Комунальний заклад “Кам’янська спеціальна ЗОШ-інтернат” Запорізької обласної ради (директор-Панченко Г.В., голова ППО - Абрамович Г.В.). Заклад знаходиться у Василівському районі. В ньому працюють 156 небайдужих людей. Всі вони члени освітянської Профспілки.

Заклад став переможцем у номінації до 200 працюючих і нагороджений Дипломом та кубком соціально-економічної ради.

Це спільна перемога адміністрації і профспілкового комітету закладу, результат багаторічного соціального партнерства. Досвід їх роботи узагальнено і розміщено на сайті обласної організації Профспілки.

Обласний комітет Профспілки вітає колектив, адміністрацію,профспілковий комітет закладу із заслуженою перемогою і бажає подальших успіхів у повсякденній роботі по покращенню умов праці та соціально-економічному захисту працівників, розвитку навчально-виховного середовища.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки