Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Перемога нашої команди на Всеукраїнських змаганнях з футзалу
Перемога нашої команди на Всеукраїнських змаганнях з футзалу
  • 17 травня 2018

14-16 травня 2018 року на базі спорткомплексу НПУ ім. М.П. Драгоманова пройшли Всеукраїнські змагання з футзалу у рамках Всеукраїнської профспілкової спартакіади працівників освіти і науки.

Змагання з футзалу серед членів Профспілки - це відкритий захід, який проводиться в рамках Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки з метою пропаганди здорового способу життя, залучення освітян до активної спортивної діяльності, сприяння їх фізичному розвитку і розвитку фізкультури та спорту в освітянському середовищі.

17 команд, 155 учасників із 15 регіонів країни прибули до Києва позмагатися у досить видовищному спорті, що вимагає від гравців неординарного мислення, вміння швидко оцінювати ситуацію, приймати правильні рішення й відповідним чином діяти.

Змагання проводились згідно з офіційними правилами гри у футзал ФІФА 2014-2015 років у двох окремих дивізіонах - «А» і «Б».

У дивізіоні «А» змагань брали участь команди зі складу працівників закладів освіти (загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів, закладів вищої освіти та установ галузі освіти).У дивізіоні «Б» змагань - студенти закладів вищої освіти.

За переможні кубки змагалися команди із Вінницької, Волинської, Житомирської, Запорізької, Закарпатської, Київської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Черкаської, Чернігівської областей та з міста Києва.

Від Запорізької області у змаганнях брала участь збірна команда Комунарського району м.Запоріжжя - переможець обласної спартакіади працівників освіти 2018 року у складі 8 чоловік (капітан команди Зайцев М.А. - вчитель ЗСШ №7).

У Всеукраїнських змаганнях взяли участь 66 вчителів ЗНЗ, 15 викладачів закладів вищої освіти; 3 доценти; 23 тренери ДЮСШ; 8 працівників позашкільних закладів, 10 профспілкових лідерів.

У запеклій боротьбі з командами Закарпатьської, Рівненської, Вінницької областей у дивізіоні “А” наша команда стала переможцем Всеукраїнських змагань з футзалу.

Команда нагороджена кубком і дипломом ЦК Профспілки, грашовою премією у розмірі 5000 гривень, гравці - медалями та дипломами.

Вранці 17 травня на залізничному вокзалі Запоріжжя -I команду зустрічали голова обласної організації Н.І. Гринь, представники Комунарського району - директори, голови ППО, колеги, рідні. Вітання, квіти, оплески…

Перемогу нашій області в змаганнях здобули:

  • Зайцев Михайло Антонович - вчитель ЗСШ №7 (капітан команди)
  • Стешин Олексій Олександрович - вчитель ЗСШ №103
  • Кочетков Ігор Віталійович - вчитель ЗСШ №97
  • Пришпетливий Михайло Михайлович - вчитель ЗСШ №103
  • Петровський Володимир Анатолійович - керівник гуртка КРЦМтаШ
  • Павлов Юрій В’ячеславович - вчитель гімназії №107
  • Шевченко Дмитро Геннадійович - вчитель ЗОШ №23
  • Сутормін Володимир Вікторович - вчитель ЗОШ №23

Кращим воротарем змагань Головна суддівська колегія визнала Михайла Пришпетливого - члена команди Запорізької області.

Щиро вітаємо нашу команду футболістів з перемогою!

Виражаємо подяку територіальному відділу освіти Комунарського району м.Запоріжжя (начальник Кінебас В.В.), раді районної організації Профспілки (голова Остапенко Р.М.), директорам закладів освіти за організаційне сприяння і результативний виступ команди.

Участь команди у Всеукраїнських змаганнях відбулася за організаційної і фінансової підтримки обласної організації галузевої Профспілки.

Майстерність переможе, а Профспілка допоможе!

Прес - центр
обласної організації
Профспілки