Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Профспілкові заходи до Дня Перемоги в Гуляйполі
  • 15 травня 2018

Ранок 7 травня приніс приємний сюрприз: вулицями міста проїхали учасники велопробігу, проведеного в рамках обласної велоестафети «Єдність в ім’я Перемоги», приуроченої до Дня пам’яті та примирення. Любителів велосипедного транспорту зібралося близько 100 чоловік. Це були учні старших класів шкіл міста та Гуляйпільської школи - інтернату разом із викладачами фізичної культури. Учасники велопробігу вшанували полеглих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам’ятників. Сподіваємося, що проведення подібних акцій стане доброю традицією для гуляйпільців, а участь у них буде почесною справою молодого покоління. В заході взяв участь голова районної організації Профспілки працівників освіти Анатолій Клименко.

8 травня у концертному залі РЦДЮТ відбулася зустріч членів клубу «Надвечір’я». Традиційно, напередодні Дня Перемоги на урочистий концерт були запрошені ветерани - вчителі та інші працівники - освітяни.

Ця зустріч завжди приємна для ветеранів - педагогів, адже для них - це гарна нагода поспілкуватися з колишніми колегами та однодумцями, згадати минуле, духовно відпочити у рідній серцю атмосфері, в родинному колі колег. Працівники РЦДЮТ приготували для своїх гостей прекрасний концерт. На святі відзначили освітян - учасників бойових дій у Другій світовій війні, ветеранів - педагогів О.Т.Яланського, Г.Д.Зіму, М.Т.Клименка та привітали цьогорічних ювілярів, дітей війни, які відзначили своє 90-річчя, - Л.Я.Циганенко та М.В.Колосовську. Усіх присутніх районна організація Профспілки працівників освіти привітала солодкими подарунками.

Голова
Гуляйпільської РОП
А.Клименко