Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Участь у пологівській “Вчительській весні”
  • 12 травня 2018

4 травня в Пологах відбувся традиційний фестиваль “Вчительська весна”, заснований районною організацією Профспілки та відділом освіти. Цей щорічний захід є одним з найвизначніших і найвідоміших у районі. Цьогоріч фестиваль проводився в дванадцяте і був присвячений 100-річчю з дня нагородження видатного педагога В.О. Сухомлинського. Лейтмотивом заходу стала назва головного твору Василя Олександровича – “Серце віддаю дітям”.

Фестиваль вже багато років є творчим майданчиком для самовираження, самоствердження освітянської молоді Пологівського і інших районів. У різні роки в ньому брали участь представники Гуляйпільського, Більмацького районів, Хортицького району м.Запоріжжя.

У цьому році на запрошення Пологівської районної організації Профспілки участь у фестивалі прийняла молода талановита вчитель англійської мови гімназії №27 Вознесенівського району м.Запоріжжя Аліна Олександрівна Кулініч. Вона чудово з поміж інших учасників представила свою мініатюру під назвою “І так може бути”, головним меседжем якої було питання необхідності і корисності вивчення англійської мови у сучасних умовах.

Учасників заходу щиро вітали поважні гості, серед яких і мер м.Пологи, педагог за освітою і своїми попередніми посадами, Ю.А. Коваленко.

Фестиваль пройшов змістовно, насичено, весело.

Вознесенівська РО Профспілки щиро дякує Пологівській РО Профспілки і особисто її голові З.А. Мовчан за запрошення і можливість участі у цьому неординарному освітянському заході і бажає його організаторам, учасникам нових творчих ідей та злетів, довголіття.

Хай живе і квітне “Вчительська весна”!

Голова
Вознесенівської РОП
м.Запоріжжя,
гість фестивалю
Шиманиця Т.О.