Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Золотий ювілей талановитої жінки
  • 7 травня 2018

В перший день травня у Світлани Василівни Неліпи, директора Костянтинівського ліцею «Ерудит» Мелітопольської районної ради, на килимі життя розцвіла ювілейна дата.

За чарівною посмішкою іменинниці приховано твердість характеру, сила слова та міцність духу. Про неї можна сказати, що ця чудова жінка – Жінка – радість, Жінка – посмішка, Жінка – чарівність. Своїм чарівним співучим голосом вона зачаровує всіх. ЇЇ співучий голос можна поставити на терези з талантом до праці, якому притаманні риси енергійного керівника. Умілий організатор, компетентний директор, змогла йти в ногу разом з новими стандартами навчання, чітко зрозуміла поставлені завдання в новій освіті, здатна вивести ліцей на більш високий рівень.

За фахом Світлана Василівна - вчитель історії та правознавства. Досягла висот в педагогічній майстерності - Відмінник освіти України, вчитель - методист вищої категорії, вона прищеплює учням любов до рідного краю, до своєї Батьківщини. Вивчаючи історію, її учні упродовж багатьох років є призерами районного та обласного етапів конкурсу захисту робіт МАН з історії та правознавства, предметних олімпіад та творчих конкурсів.

Згуртований педагогічний колектив завжди підтримує інноваційні ідеї свого директора, впевнено крокує до нових звершень разом і вітає Світлану Василівну з ювілейною датою.

З нагоди ювілею Світлана Василівна отримала почесні нагороди: Грамоту Запорізької обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Запорізької області та з нагоди 50-річчя від дня народження; Грамоту відділу освіти Мелітопольської РДА, Подяку Костянтинівської сільської ради.

В стінах ліцею відбулося свято-вітання на якому були присутні поважні гості: заступник голови Мелітопольської районної ради Шляхтіна Л.В., головний спеціаліст відділу освіти Горєва Н. М., завідуюча методичним кабінетом Карташова М.Є, голова районної організації Профспілки Захарова К.М., Костянтинівський сільський голова Горбань Т.П., директори Костянтинівських шкіл, завідуючі ДНЗ Костянтинівської сільської ради, головний лікар Костянтинівської дільничої лікарні Корольова Г.Е., директор Костянтинівського будинку культури Дирило В.В., депутати Мелітопольської районної ради.

Свято пройшло в атмосфері піднесеного настрою, позитивних емоцій.

ПК ППО
Костянтинівського ліцею «Ерудит»
Мелітопольської районної ради