Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Першотравневий мітинг на площі Фестивальній
  • 2 травня 2018

1 травня, в День праці, на площі Фестивальній у центрі Запоріжжя відбувся профспілковий мітинг, організований президією Запорізької обласної ради профспілок. В ньому взяли участь представники галузевих профспілок області: освітяни, металурги, комунальщики, охорони здоров’я та інші.

Учасники мітингу – члени Профспілки працівників освіти і науки України представляли працівників дошкільних, позашкільних, загальних середніх закладів, коледжів та вищих навчальних закладів, студентство.

Від обласної організації Профспілки працівників освіти і науки на мітингу виступили голова первинної профспілкової організації ЗНВК №63 Шевченківського району Л.В. Цурікова та заступник голови ППО студентів, аспірантів, докторантів, студентка факультету економіки та управління Запорізького національного технічного університету Т.Д. Ніколаєнко.

Після виступів представників різних галузевих профспілок та голови Запорізької облпрофради В.М. Сластьона учасниками мітингу прийнято звернення до членських організацій Запорізької облпрофради та членів Профспілки у зв’язку зі святкуванням Дня праці.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки