Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
У ритмічній гімнастиці – тільки дівчата
  • 6 квітня 2018

Знов починається весна!...
Знов починаються дива...
Краса дівоча розквітає
І в спорті  - мовби оживає.
І зовсім це не дивина:
Так починається весна! – за А. Костецьким

«Весняні грації» - це назва традиційних змагань із ритмічної гімнастики серед студентів Запорізького педагогічного коледжу, які, як і інші спортивні заходи, проходили за підтримки профспілкового комітету коледжу. Цьогоріч 2 квітня зібралися студенти 1-3 курсів, щоб показати свої найкращі виступи.

Юні учасниці завжди хочуть виглядати чарівно, оскільки природна краса – ключ до хорошого настрою. А заняття спортом – ключ до задоволення своїм зовнішнім виглядом. Ритмічна гімнастика допомагає не тільки тримати в тонусі своє тіло, тренувати правильну поставу, а й є психологічною розрядкою,  засобом для створення піднесеного настрою. Тому такими запальними були виступи команд-учасниць, тому такими яскравими були не тільки костюми, а й емоції дівчат - танцівниць і вболівальників.

У чесній боротьбі перемогу здобули більш досвідчені учасники змагань – команди груп 2Г, 2Б спеціальності «Початкова освіта», а бронзу взяла група 1А, теж майбутні вчителі початкових класів. З перемогою студентів вітали викладачі фізичного виховання, класні керівники і голова ППО А.О.Лапіна.

Пам’ятаючи слова давньогрецького мислителя Платона, що «Для краси і здоров’я необхідні не лише освіта в галузі науки і мистецтва, а й заняття фізичними вправами, гімнастикою», студенти усіх відділень коледжу вже планують свої виступи на наступний рік і мріють, звичайно, тільки про перемоги.

Голова ППО
Лапіна А. О.