Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Портрет профспілкового лідера: Моненко Н.В.
  • 6 квітня 2018

Ніна Василівна народилась в Курській області і свій трудовий шлях розпочала лаборантом в середній школі №1 м. Льгова. В 1976 - 1981 роках навчалась на природничо - географічному факультеті Новгородського державного педагогічного інституту і отримала спеціальність вчителя географії та біології. По закінченню інституту працювала в СШ №3 м. Ленська, а з 1988 року учителем географії у СШ №16 м. Бердянська.

В 1997 році призначена на посаду заступника директора з навчально - виховної роботи.

Стаж роботи в галузі освіти - 35 років, у виборних органах Профспілки працівників освіти - більше 22 років. Учитель - методист, Відмінник освіти України (2006 рік).

12 березня 2010 року обрана головою Бердянської міської організації Профспілки.

В 2011 році нагороджена медаллю “За вагомий внесок у розвиток м. Бердянська”.

За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток профспілкового руху соціально - економічний захист членів Профспілки Моненко Н.В. нагороджена Почесними грамотами Бердянської міської організації Профспілки (2002 рік), Запорізької обласної ради профспілок (2012, 2014 роки), ЦК Профспілки (2013 рік), Дипломом ФПУ “Дитинство на долонях” (2015 рік).

За високий професіоналізм, особисті заслуги перед освітянською Профспілкою, багаторічну ефективну діяльність та з нагоди ювілею Н.В. Моненко нагороджується нагрудним знаком ЦК Профспілки “Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України”.

Президія і обласний комітет Профспілки, колеги по профспілковій роботі щиро вітають Н.В. Моненко з особистим ювілеєм і високою оцінкою її внеску в освітянський профспілковий рух!

Здоров’я міцного зичимо щиро,
Любові і радості, злагоди й миру,
Ласки від Бога, добра - від людей,
На многії літа творчих ідей!

Прес - служба
обласної організації
Профспілки