Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Звітно-виборна кампанія в Мелітопольській міській організації Профспілки
Звітно-виборна кампанія в Мелітопольській міській організації Профспілки
  • 26 січня 2015

Звіти і вибори в Мелітопольській міській організації Профспілки завершились ХІХ звітно – виборною міською конференцією. Нинішня звітно – виборна кампанія пройшла в рік, коли організація відзначає 70 – річчя свого заснування.

Сьогодні Мелітопольська міська організація галузевої Профспілки одна з найбільших у складі обласної. Це 58 первинок, 3145 працівників галузі – членів Профспілки, 465 пенсіонерів, які стоять на обліку в ній. 82% її членів (2961 чол.) – це жінки. Серед членів Профспілки 15% молоді до 35 років.

В IV кварталі 2014 року пройшли звітно – виборні збори у всіх первинних профспілкових організаціях міста. Роботу усіх 57 профспілкових комітетів і організацій та 1 профгрупи за період 2009 – 2014 років визнано задовільною. Склад голів ППО на новий термін оновлено майже на чверть. Вперше обрано 13 голів первинних організацій. Серед обраних 58 голів ППО всі жінки, 9 з них до 35 років.

Підсумком звітно – виборної кампанії стала ХІХ міська профспілкова конференція, яка пройшла 21 січня в актовій залі ЗОШ №15. Профспілкові організації закладів та установ освіти були представлені 98 делегатами. Всього в конференції взяли участь більше 150 делегатів і запрошених. Головою конференції була обрана Плаксіна Г.В. – голова ППО Мелітопольської гімназії №19.

Відеорепортаж телеканалу МТВ-Плюс

В роботі конференції взяли участь голова Запорізької обласної організації Профспілки Н.І. Гринь, начальник міського управління освіти І.А. Єлісєєв, керуюча справами Мелітопольського міськвиконкому О.В. Дубініна, начальник фінансового управління Н.В. Доломан, голова ради ветеранів О.Я. Єсипенко.

У звітній доповіді голова міської організації Профспілки Т.В. Маненко проаналізувала роботу організації за напрямками статутної діяльності за період з січня 2010 року по січень 2015 року. Аналіз діяльності було продовжено у виступах голови ППО ЗОШ №23, члена обкому Профспілки Н.С. Фурман, вихователя – методиста ДНЗ №41 Л.М. Трифонової, голів ППО ЗОШ №4 О.І. Крилової, ЗОШ №7 Л.М. Клюс, члена ради ветеранів Т.П. Мороз. Роботу міської організації Профспілки було оцінено як задовільну. Таку оцінку підтримав у своєму виступі і начальник міського управління освіти І.А. Єлісєєв, який відзначив ефективне соціальне партнерство між міським управлінням освіти та міською організацією Профспілки.

Головою Мелітопольської міської організації Профспілки на третій термін обрана Маненко Тетяна Віталіївна. Конференція затвердила склад ради МО Профспілки, обрала ревізійну комісію, делегатів на ХІХ обласну конференцію Профспілки. Захід пройшов, як відзначила голова обласної організації Н.І. Гринь, на високому організаційному і змістовному рівні.

В міській організації в рік її 70 – річчя розпочато новий непростий етап діяльності.

Обласний комітет Профспілки вітає Мелітопольську міську організацію із завершенням звітно – виборної кампанії, обраному профспілковому активу бажає наполегливості у відстоюванні прав та інтересів спілчан.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки