Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Єдиний інформаційний день для профактиву районних, міських організацій Профспілки, ППО ВНЗ
Єдиний інформаційний день для профактиву районних, міських організацій Профспілки, ППО ВНЗ
  • 16 березня 2018

14 березня в Запорізькій обласній організації Профспілки відбувся єдиний інформаційний день для профспілкового активу - голів та бухгалтерів районних, міських організацій Профспілки, ППО ВНЗ. Він складався із засідання президії обласного комітету, спільного семінару голів і бухгалтерів, індивідуальних консультацій.

Президія розглянула питання організації оздоровчої компанії членів Профспілки та їх дітей влітку 2018 року, про участь у Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу, про проведення обласного семінару голів районних, первинних профспілкових організацій, які працюють в умовах адміністративної реформи, про нагородження та ряд інших організаційних питань.

З усіх питань порядку денного президії прийняті виважені рішення.

В малій залі обласної ради профспілок пройшов спільний семінар голів та бухгалтерів районних, міських організацій Профспілки, ППО ВНЗ.

У роботі семінару взяли участь і виступили Гринь Н.І. - голова обласної організації Профспілки, Гаман Т.М. - головний державний інспектор ГУ ДФС у Запорізькій області (Податкові новації у 2018 році. Звітність неприбуткових організацій), Тимченко С.В. - начальник об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Запоріжжі (Зміни в пенсійному законодавстві України).

Головний бухгалтер обласної організації Профспілки О.Я. Піскун проінформувала учасників про новий план рахунків для профспілкових організацій; ознайомила з Методичними рекомендаціями ЦК Профспілки; проаналізувала актуальні питання бухгалтерського обліку та зміни до Закону України “Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні”.

На семінарі розглянуто актуальні питання реформування бухгалтерського обліку, оподаткування, змін у Податковому кодексі України.

Важливість теми семінару підтвердили численні питання - відповіді, індивідуальні та групові консультації. Від правильно, розумно, виважено побудованої фінансової діяльності залежить підвищення рівня мотивації членства у Профспілці.

Учасники семінару одностайно підтвердили своєчасність, ґрунтовність, насичену змістовність навчання.

Прес - служба
обласної організації
Профспілки