Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Берегині Пологівського краю
  • 13 березня 2018

За доброю традицією весна у Пологах починається зі свята ніжності, любові, краси та мудрості.

Цього року воно має назву «Берегині нашого краю» і присвячене чарівним,неповторним освітянам, а також 95-річчю Пологівського району.

Свято об'єднало жінок різних поколінь, долі в одну дружню родину, подарувало кожній, хто був присутній у розважальному комплексі «Юність» незабутні, по-справжньому весняні радісні емоції. І хоч на вулиці - кучугури снігу, у залі весна розквіла жіночими посмішками і надзвичайно гарними квітами, які отримала кожна гостя свята. Усіх зігріла по-сімейному затишна атмосфера.

На святі берегинь вітали почесні гості – голова РДА Артур Крупський, міський голова Юрій Коноваленко, директор ТОВ «Агро Ком 1990» Віктор Бандуров, начальник управління Пенсійного фонду України Олександр Клименко.

Презентації учасниць свята були надзвичайно яскравими та зворушливими. Організатори підготували для жінок неочікувані і приємні сюрпризи. Відео-привітання від сина Сергія, який знаходиться у відрядженні в США у штаті Вірджинія у центрі космічних польотів, отримала ветеран праці, яка 24 роки була директором Новокралівської ЗОШ Литовченко Н.М.

Захід був наповнений любов'ю, теплом і яскравими виступами пологівських зірок сцени.

Кожній присутній жінці вдалося подарувати весну.

Голова
Пологівської РО
Профспілки
З.А. Мовчан