Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Ювілей "Мрії"
  • 9 березня 2018

6 березня своє 35 річчя відзначив Запорізький навчально-виховний комплекс “Мрія” імені О.М. Паради в Шевченківському районі м. Запоріжжя.

Комплекс носить ім’я колишнього директора Запорізького абразивного комбінату. Саме за його ініціативою в 1993 році був збудований цей дошкільний заклад з басейном та зимовим садом – один з найкращих закладів міста для дітей.

Сьогодні комплекс “Мрія” – це дошкільний підрозділ і початкова школа. Заклад охоплює освітою 300 дітей – 200 дошкільнят та 100 учнів початкової школи. Дружній творчий колектив закладу 34 роки очолювала доцент кафедри педагогічної майстерності, кандидат педагогічних наук Скірко Ганна Захарівна. Більше 20 років працюють в закладі більшість працівників, а методист Ганна Федорівна Коржинська за більш ніж 20 річний педагогічний стаж має один запис у трудовій книжці – ЗНВК "Мрія".

Сьогодні заклад очолює директор Бобкова Людмила Едуардівна. Первинну профспілкову організацію багато років очолює Полухіна Віра Федорівна.

З нагоди свята колектив закладу прийняв вітання та подарунки від депутатів міської ради М. Молчанова та В. Гординського, територіального відділу освіти Шевченківського району та районної організації Профсапілки, вдячних вихованців, батьків.

Кращим подарунком для колективу був святковий концерт вихованців закладу.

ПК ППО ЗНВК “Мрія”