Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Портрет соціального партнера: Палець С.В.
  • 5 березня 2018

3 березня відзначила свій ювілей директор Центру розвитку дитини “Лазурний” Запорізької міської ради Світлана Вікторівна Палець.

В 1991 році вона закінчила Запорізький державний університет за спеціальністю “Історія”, а в 1995 році за спеціальністю “Практична психологія”.

Працювала завідуючою ДНЗ №198 “Евріка”, з 2002 року практичним психологом в ЦРД “Лазурний”. Загальний стаж її трудової діяльності – 30 років, у ЦРД “Лазурний” – 16 років.

Спрямовує свою діяльність на вирішення пріоритетних завдань сучасної дошкільної освіти, всебічний, гармонійний розвиток і виховання громадянина України на засадах гуманістичної спрямованості та особистісно-орієнтованої моделі виховання і навчання дітей дошкільного віку, вивчення та встановлення індивідуальних рис і потенційних можливостей кожної дитини.

Світлана Вікторівна проводить семінари-практикуми й майстер-класи занять з дітьми дошкільного віку як для вихователів ЦРД, так і для слухачів курсів обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, студентів Запорізького педагогічного коледжу, Запорізького державного університету.

Її педагогічна діяльність високо оцінена на рівні міста, області, держави:

  • Лауреат Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам, 2011 рік,
  • медаль «За особливий внесок у розвиток міста Запоріжжя», 2015 рік,
  • Почесні грамотами управління освіти і науки Запорізької облдержадміністрації 2007, 2008, 2009 роки.,
  • Почесна грамота управління освіти і науки Запорізької міської ради, 2007рік,
  • Почесна відзнака: «Гордість Ленінського району» у номінації «За значні досягнення в педагогічній діяльності».

Світлана Вікторівна разом з колективом, профспілковим комітетом центру неодноразово приймала профспілкові делегації голів районних, міських організацій, ППО ВНЗ обласної організації Профспілки, інших областей України.

За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток освіти, ефективне соціальне партнерство з первинною, Дніпровською районною, обласною організаціями Профспілки С.В. Палець нагороджується Почесною грамотою ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

Щиросердечно вітаємо Вас, шановна Світлано Вікторівно, з ювілеєм! В честь ювілейного Вашого дня для Вас найкращі наші слова:

Щоб смутку не знали.
Ми просимо долю.
Добра Вам і радості,
Щастя доволі,
Бо людям для щастя
Багато не треба –
Сімейного затишку
Й мирного неба.

Хай здоров’я, радість і достаток
Сиплються немов вишневий цвіт!
Хай малює доля з буднів свято
І дарує Вам багато літ!

Прес-служба
обласної організації
Профспілки