Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Найкраща мотивація членства у Профспілці – її активна діяльність
Найкраща мотивація членства у Профспілці – її активна діяльність
  • 11 грудня 2017

29 листопада 2017 року на базі Новгородківської ЗОШ I – III ступенів Мелітопольської районної ради пройшов  семінар для голів ППО та профгрупоргів  на тему «Мотивація профспілкового членства через ефективне здійснення захисту трудових, соціально-економічних прав і інтересів членів Профспілки».

Голова Мелітопольської РО Профспілки працівників освіти і науки України Захарова К. М. ознайомила присутніх з шляхами посилення мотивації в сучасних умовах.  На допомогу  в роботі  з цього напрямку  кожен голова первинки отримав методичне видання «Мотивація профспілкового членства».

Під час диспуту на якому були присутні соціальні партнери Кралічек Р. Я. -  директор Новгородківської ЗОШ I – III ступенів та Макаренко С. В. - завідуюча ДНЗ « Веселка» Новгородківської сільської ради, обговорювалися аспекти проблеми мотивації профспілкового членства.

Швігл Л. В. - голова ППО Новгородківської ЗОШ I – III ступенів  ознайомила присутніх з  перевагами профспілкового членства, а також проінформувала про те,  що втрачає той, хто не є членом Профспілки або вийшов з неї.

Під час  практикуму на тему «Профспілковий лідер: вміння переконувати і перемагати» голови первинок використовували різні форми і методи переконання,  щодо переваги профспілкового членства. Були зроблені висновки, що мотивація профспілкового членства – це комплексна система заходів, форм і методів роботи, що сприяє кількісному зростанню профспілкових рядів, зміцненню профспілкових структур, підвищенню авторитету і впливу профспілкових організацій у педагогічних колективах.

Прес-служба
Мелітопольської РО Профспілки