Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Професійне свято в електротехнічному коледжі
  • 10 жовтня 2017

Жовтневої пори викладачі Запорізького електротехнічного коледжу зібралися у святково прикрашеній залі, щоб відзначити професійне свято – День працівників освіти. Котрий рік поспіль осінь стала часом підбиття підсумків наполегливої роботи – найкращі та найактивніші отримали грамоти й грошові премії. Але про все по порядку…

Хоча погода не радувала нас теплом, в актовій залі ЗЕТК ЗНТУ було світло й затишно від привітних посмішок. На свято зібрався весь педагогічний колектив коледжу. З побажаннями творчих злетів та професійних перемог звернувся до колег директор коледжу, доктор філософії, заслужений працівник соціальної сфери України, кавалер ордена «За заслуги перед запорізьким краєм» Рябенко Є.М.

Напевне, жодна відзнака не зможе повністю винагородити викладачів за їх наполегливу, часто нервову роботу. Тим не менше, визнання заслуг – це завжди приємно. Тому щиро радіємо за педагогів, які за підсумками минулого навчального року стали переможцями конкурсів «Викладач року» та «Класний керівник року». Усі вони були відзначені грамотами від адміністрації та грошовими заохоченнями від профспілки.

Концертну програму, яка не давала гостям свята сумувати, цього року підготував профспілковий комітет на чолі з Хоменко Ю.В. Прекрасні ведучі Шаравара О.О. та Щербіна В.П., тримали увагу глядачів щирими віршованими рядками й запальним гумором. Учасниками ж цьогорічного концерту стали викладачі коледжу. Зачарував усі жіночі серця своїм співом Монахов В.В., у минулому студент нашого коледжу, а сьогодні вже викладач спеціальності ЕМА. Не залишило байдужими глядачів танго у виконанні Кутик А.В., викладача інформатики. А як же без української пісні?! У виконанні викладача предметно-циклової комісії природничо-математичних дисциплін Похальчук Т.А. та керівника хору «Дніпро» Тиховського А.П. прозвучала українська народна пісня «Чом ти не прийшов». А викладач предметно-циклової комісії українознавства та філології Верба Т.Ю. заспівала легендарну «Червону руту» так, що з нею співав увесь зал. Розвеселили всіх присутніх жартівливим номером ведучі свята Шаравара О.О. та Щербіна В.П.. Замислитись же над важливістю ставити перед собою запитання й шукати на них відповіді, рухаючись уперед життєвою дорогою, змусила викладач предметно-циклової комісії іноземних мов Томатіна О.О., виконавши англійською мовою вірш Редьярда Кіплінга. На завершення концерту прозвучала лірична пісня у виконанні чудової жінки, прекрасного педагога й нашого профспілкового лідера Хоменко Ю.В. Так, педагоги – це незвичайні люди: уміють наполегливо працювати, але вміють і чудово відпочивати, демонструючи свої незвичайні таланти.
Завершилося свято. Попереду, як завжди, непростий навчальний рік. Хочеться ще раз привітати всіх колег з професійним святом. Нехай кожен ваш день буде наповнений посмішками, правильними відповідями й відмінними оцінками, вашими творчими ідеями і яскравими талантами, мудрістю й натхненням, радістю й любов’ю, високими зарплатами й гідними преміями, душевним спокоєм і простим людським щастям!

Прес - служба
ППО Запорізького
електротехнічного
коледжу ЗНТУ