Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • У Бердянську пройшов фестиваль «Вихователь року - 2017»
У Бердянську пройшов фестиваль «Вихователь року - 2017»
  • 6 жовтня 2017

Вже не перший рік у нашому місті проходить фестиваль «Вихователь року». Його мета - виявлення і підтримка талановитих педагогів, підвищення рівня їх професійної майстерності, популяризація професії – Вихователь.

Цього року міський фестиваль «Вихователь року - 2017» проводився під девізом «Мрія вихователя єдина - серце України - це дитина». На головній сцені міського Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка свою творчу індивідуальність, артистичність та професіоналізм демонстрували 16 талановитих педагогів міських дошкільних навчальних закладів.

Привітати учасників фестивалю та усіх вихователів прийшли в.о. міського голови, секретар міської ради Олексій Холод та заступник міського голови Юлія Дойнова. Вони відзначили, що такий фестиваль допомагає підтримати престиж професії, дає новий заряд для творчості.

Почесні грамоти та подяки від міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня вихователя були вручені начальником відділу освіти Володимиром Липським.

Голова міської організації Профспілки Ніна Моненко привітала присутніх з професійним святом і вручила вихователям цінні подарунки.

Прес - центр
Бердянської МО
Профспілки