Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
XXII турзліт освітян Мелітопольського району
  • 29 вересня 2017

На другому тижні вересня спортивно-оздоровчий табір в с. Тамбовка ожив: протягом трьох днів, 8, 9 та 10 вересня, там було гамірно, лунала музика, пісні під гітару, а ще – палали невеличкі багаття, від яких розносився п’янкий аромат приготованих страв. Річ у тім, що туди зі всіх куточків Мелітопольщини з’їхалися учасники традиційного зльоту - районних змагань зі спортивного туризму серед працівників освіти.

Стало гарною традицією починати навчальний рік зі свята під назвою туристичний зліт працівників освіти Мелітопольського району, який уже в двадцять друге поспіль для вчителів району влаштовує Профспілка.

Після урочистого відкриття розпочалися змагання між командами, яких на зліт цьогоріч прибуло 14. Спочатку відбулися конкурси «Природа і фантазія» та «Туристична пісня».

Другий день розпочався зі «Смуги перешкод», після чого представники команд продемонстрували свої уміння розводити багаття та в'язати вузли. Останній день став часом для нагородження переможців змагань. За підсумками I місце зайняла команда Костянтинівського НВО «Таврія», команда вчителів Трудівської ЗОШ І - ІІІ ступенів виборола II місце, а III місце зайняла команда вчителів Вознесенської ЗОШ І - ІІІ ступенів.

Переможцям змагань було вручено кубки, грамоти та подарунки від відділу освіти та районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Слова подяки висловлюємо голові РО Профспілки працівників освіти і науки України Захаровій Ксенії Миколаївні за організацію такого заходу, бо саме в такій атмосфері нам, працівникам освіти, є змога поспілкуватися з колегами інших шкіл, обговорити проблеми, з якими зіштовхуємося під час роботи, знайти шляхи їх вирішення, також відпочити та набратися сил на увесь навчальний рік.

Федорець Є.О.
учасник зльоту
від Вознесенської
ЗОШ I-III ст.