Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
В подарунок музика -2
  • 27 вересня 2017

Напередодні професійних освітянських свят – Дня працівників дошкілля та Дня працівників освіти Шевченківська і Вознесенівська районні організації Профспілки м.Запоріжжя подарували своїм освітянам - членам Профспілки різнобарвний букет з українських народних пісень та світових хітів.

До цього Шевченківська та Дніпровська РО Профспілки у березні провели святковий концерт Запорізького симфонічного оркестру до Міжнародного жіночого дня.

У співпраці із Запорізькою обласною філармонією концертну програму було підготовлено і проведено 25 вересня в концертному залі ім. М.І. Глінки.

Святкову концертну програму відкрив козацький ансамбль пісні і танцю “Запорожці” (керівник - заслужений діяч мистецтв України Л.Гринь). Популярні світові хіти прозвучали у виконанні провідних майстрів сцени Ю.Якси, М.Квєткова, солістів Л.Уракової, В.Шпигун, саксофоніста Я.Ніколаєва, ансамблю бандуристів “Божена” та інших.

Святкова атмосфера, високопрофесійне виконавське мистецтво, улюблені пісні і мелодії стали достойним подарунком освітянам обох районів до професійних свят.

Учителю! Вклоняємось доземно
Перед великим іменем твоїм.
Вже проростають ті маленькі зерна
Під поглядом, як сонце, золотим.
Учителю! Ти - наче нездоланність,
Крізь все просієш іскру доброти,
Щоб засвітить у серденьку дитячім
Вогонь священний розуму й краси.

Прес - служба
Вознесенівської
і Шевченківської
РО Профспілки