Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Участь в обласному міжгалузевому Турнірі з міні-футболу
Участь в обласному міжгалузевому Турнірі з міні-футболу
  • 8 вересня 2017

За рішенням президії Запорізької обласної ради профспілок (постанова №П-20-5 від 17.07.2017 р.) з метою активізації занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя серед членів Профспілки 7-8 вересня на стадіоні “Локомотив” у м. Запоріжжя проведено Турнір з міні-футболу серед збірних команд обласних організацій професійних спілок Запорізької області, присвячений Дню фізичної культури і спорту.

В турнірі приймали участь 8 команд від різних галузевих профспілок (металургів, медиків, держслужбовців, працівників культури, ЖКГ, автотранспорту та ін.).

Нашу обласну організацію Профспілки представляла збірна команда з міні-футболу студентів Запорізького національного технічного університету у складі 10 чоловік (тренер Черненко А.Є.). В перший день змагань вона здобула дві приголомшливі перемоги в іграх зі збірними командами профспілок медиків і ЖКГ.

Другого дня в фінальному матчі зі збірною командою ЗЕРЗ наша команда з рахунком 5:1 виборола I місце в Турнірі.

Вітаємо збірну студентську команду ЗНТУ та її тренера Черненка А.Є. з перемогою в обласному профспілковому міжгалузевому Турнірі! Виражаємо щиру вдячність ПК ППО студентів ЗНТУ (голова Іванченко А.В.) за організацію ефективного виступу студентської команди на турнірі.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки