Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Підсумки літнього оздоровлення в Комунарській районній організації Профспілки
Підсумки літнього оздоровлення в Комунарській районній організації Профспілки
  • 31 серпня 2017

Оздоровлення членів Профспілки та їх дітей є одним з пріоритетних напрямків діяльності ради Комунарської РО Профспілки м.Запоріжжя. У цьому році, як і щорічно, ця робота спланована і проведена завчасно: складено і затверджено кошторис, визначено кількість путівок, проведено їх закупівлю, розподілено між первинними організаціями.

На жаль, зі значним обмеженням пільгового санаторно - курортного лікування Фондами соціального страхування кількість оздоровлених влітку зменшилась, але профспілки продовжують відстоювати повернення цього виду оздоровлення спілчан.

Працівники освітньої галузі Комунарського району – члени Профспілки мали можливість оздоровитися на базах відпочинку “Золоті піски”, “Елада”, “Чайка” в смт Кирилівка Якимівського району, “Парус” у м.Бердянську. Таким видом відпочинку було охоплено 95 чоловік.

Традиційно сім’ї членів Профспілки мали можливість відпочити на березі Азовського моря в м.Бердянську в гуртожитку №2 Бердянського державного педагогічного університету. Цим відпочинком було охоплено 76 чоловік.

Із 262 дітей членів Профспілки віком від 7 до 18 років різними формами відпочинку і оздоровлення влітку 2017 року було охоплено 95 чоловік (36,3%). За замовленнями профкомів первинок було придбано 63 путівки в дитячі оздоровчі табори смт Кирилівка на 87,5 тис. гривень. Всі замовлення членів Профспілки на відпочинок їх дітей в таборах задоволено у повному обсязі. На жаль, і в цьому році Фонд соціального страхування фінансової участі у цьому виді оздоровлення не приймав, що призвело до збільшення профспілкових і батьківських внесків.

Також діти членів Профспілки відпочивали в пришкільних дитячих тоборах, які працювали влітку в загальноосвітніх закладах.

Насичене морське повітря, золоті пляжі, щире дитяче спілкування, ігри, конкурси, спортивні змагання, дискотеки… Таким запам’ятається літо 2017 усім дітям, хто завдяки Профспілці їх батьків відпочив у оздоровчому таборі.

Члени Профспілки та їх діти щиро вдячні районній організації Профспілки за можливість змістовного і корисного літнього відпочинку і оздоровлення на морському узбережжі нашого сонячного південного краю.

Прес - служба
Комунарської
РО Профспілки