Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Перший дзвоник знову кличе до школи
  • 1 вересня 2017

Вельмишановні освітяни, вихователі, викладачі, ветерани педагогічної праці, учні, студенти!

Закінчилося спекотне літо, але у нас з Вами починається не менш гаряча пора – новий навчальний рік. Він буде гарячим не лише тому, що в класах, групах, аудиторіях, майстернях, залах кипітиме робота, а й тому, що Ви віддаватимете вашим учням, вихованцям, студентам частинку свого душевного тепла. Тисячі Ваших сердець зігріватимуть дитячі та юнацькі душі, осяватимуть їм шлях до знань і нових вершин.

Знову зазвучить мелодія першого дзвоника, яка кличе дітей за парти, налаштовує на плідну працю Вас освітяни.

Щиросердечно вітаю Вас з вересневим святом першого дзвоника – Днем знань!

Початок навчального року – особливо урочисте і хвилююче всенародне свято, що відкриває шлях у дивовижний світ знань, творчого пошуку, мудрості, доброти і людяності.

З почуттям глибокої поваги дякую Вам, дорогі освітяни, за покликання дарувати знання й тепло своїх сердець молодому поколінню, прагнення жити і творити майбутнє України своєю невтомною працею. Зичу успішного навчального року школярам і студентам, нових творчих педагогічних звершень педагогам, вихователям, викладачам, доброго здоров’я ветеранам, мудрості і терпіння батькам.

Нехай у новому 2017-2018 навчальному році спільна наполеглива праця на освітянській ниві і єдність дій і думок стануть запорукою нових здобутків і перемог в ім’я нашої держави.

Голова
обласного комітету
Профспілки
Н.І. Гринь