Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Пологівський освітянський турзліт: під зливою, але з азартом!
Пологівський освітянський турзліт: під зливою, але з азартом!
  • 22 червня 2017

13-14 червня на території Пологівського лісомисливського господарства біля водойми с.Ульяновка, яка в народі називається Галюки, відбувся 13 районний зліт-змагання з пішохідного туризму серед працівників навчальних закладів районного відділу освіти, молоді та спорту. Також в змаганнях взяли участь загальноосвітні навчальні заклади Воскресенської сільської ради Пологівського району, ДНЗ «Чубарівський центр професійно-технічної освіти» та КДНЗ № 6 «Казка» Пологівської міської ради.

Всього в змаганнях брали участь 22 команди. Організаторами змагання виступила районна організація Профспілки працівників освіти. До складу суддівської колегії були включені тренери КУ «Пологівська дитячо-юнацька спортивна школа», вчителі загальноосвітніх навчальних закладів. А конкурси композиції квітів, туристичної вечері та облаштування біваків оцінювали начальник відділу освіти, молоді та спорту Пологівської райдержадміністрації П.В.Капітонов, голова районної організації профспілки працівників освіти З.А.Мовчан та методисти районного методичного кабінету. Незважаючи на несприятливі погодні умови, програма змагань була виконана майже в повному обсязі: це і смуга перешкод, і розпалювання вогнища, і укладання рюкзака, і в’язання вузлів, і конкурси композиції квітів, і туристичної вечері та облаштування біваків.

Конкурс «Композиція квітів» проходив під гаслом «Ми вдячні за долю свою дерзновенну». Всі команди проявили творчий підхід та естетичні смаки, але, як і в будь-якому конкурсі, повинні бути переможці.

В загальному підсумку І місце посіла команда КУ «Пологівська гімназія «Основа», на ІІ місці команда КУ «Федорівська ЗОШ І-ІІІ ст.», на ІІІ місці команда Воскресенського НВК.

А після закінчення змагань та вщухання дощу традиційно до самого ранку біля багаття вирувала дискотека.

Переможці змагань отримали грамоти та будуть нагороджені цінними подарунками від районної організації Профспілки.

Голова
Пологівської РОП
Мовчан З.А.