Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Участь у семінарі з елементами тренінгу для фахівців з інформаційної роботи
Участь у семінарі з елементами тренінгу для фахівців з інформаційної роботи
  • 7 червня 2017

30 - 31 травня 2017 року у Києві відбувся семінар з елементами тренінгу для фахівців з інформаційної роботи. Участь у роботі заходу взяли 20 учасників з різних областей (Рівненська, Одеська, Запорізька, Тернопільська, Львівська, Луганська, Житомирська, Чернігівська та інші).

Спікери семінару Іван Омельян (тренер з освітньо - аналітичного центру розвитку громад), Андрій Шевчук (експерт СД Платформи) провели і надали дуже багато цікавої інформації, для використання різноманітних заходів у роботі. Тренери семінару дали практичні поради, як презентувати організацію у суспільстві та медіа, поліпшувати ії імідж щодня.

На протязі всього семінару Інна Михальченко ознайомлювала усіх учасників семінару з дуже цікавими, корисними, сучасними програмами, методиками, які допоможуть колегам працювати якомого оперативніше.

Дуже вдячна Олексію Михальченко, який доступно пропонував і дав рекомендації щодо захисту цифрової безпеки у світі сучасних технологій.

Приємно було ознайомитися з роботою телевізійного каналу 112, де побачили як створюються новини, як цілодобово працівники каналу виконують і виїжджають на цікаві та гарячі новини в нашій державі.

Велика вдячність організаторам навчання - ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, а саме голові Георгію Труханову, Інні Михальченко, Олексію Михальченко, які вручали сертифікати учасникам тренінгу і надали можливість ознайомитись з прекрасними тренерами семінару, з новими методами, заходами інформроботи, щоб швидко доносити інформацію в усі райони і у кожну первинну профспілкову організацію.

Голова
Вознесенівської РОП
м. Запоріжжя
Шиманиця Т.О.,
учасник семінару