Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
З Днем науки
  • 19 травня 2017

Вельмишановні науковці! Щиро вітаю Вас з Днем української науки!

День науки - свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості. Ми пишаємося українськими вченими і робимо все, щоб підтримувати зв'язок поколінь і тяглість наукових традицій.

Сьогодні Україна має достатній потенціал для прискореного розвитку діяльності за пріоритетними науковими напрямами.

В країні створюють правові, економічні і організаційні умови для активізації розвитку дослідницької діяльності у вищих навчальних закладах, забезпечення оновлення матеріально-технічної бази, стимулювання розвитку провідних наукових шкіл і закріплення молодих талановитих кадрів у науці, підвищення соціального статусу науковців. Тільки спираючись на розвинену науку, можна побудувати динамічну конкурентоспроможну економіку, здатну забезпечувати сталий розвиток та соціальну єдність суспільства.

Нехай зерна науки щедро зростуть у юних студентських душах урожаєм мудрості та добра, а здібності й наполегливість стануть запорукою подальших успіхів у науці та житті.

Бажаю кожному з Вас міцного здоров'я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, нових відкриттів на славу Науки та України!

З повагою
Голова
обкому Профспілки
Надія Гринь