Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Століття від дня народження
  • 22 квітня 2017

22 квітня святкує 100 років від дня народження шановна Євгенія Григорівна Панько – вчитель початкових класів.

Стати вчителем – це була її мрія ще з дитинства. А здійснилася вона в 1934 році, коли вона закінчила робфак під Москвою у м.Дядьково.

Після закінчення працювала в селі Псурь до 1941 року вчителем початкових класів. Потім переїхала до батьків в Артемівськ Донецької області. В 1944 році переїхала в с.Давидени Чернівецької області, де продовжувала педагогічну діяльність. Тут одружилася з Панько Василем Васильовичем – викладачем педучилища. 1952 року сім’я переїхала до Запоріжжя, де Євгенія Григорівна працювала в ЗОШ №82, 29, 61, 92, 4 інтернаті, ЗОШ №87. До 80 років вона працювала вчителем початкових класів. Загальний педагогічний стаж Євгенії Григорівни складає 65 років. За ці роки вона навчила сотні вихованців. А також виростили і виховали з чоловіком двох дітей. Має трьох онуків та двох правнуків.

І сьогодні не дивлячись на цю прекрасну ювілейну дату Євгенія Григорівна оптиміст, активна учасниця хору ветеранів і прекрасно себе почуває. А запорука цього – велика любов до дітей, до самого життя.

Обласна організація Профспілки працівників освіти щиросердечно вітає шановну Євгенію Григорівну з ювілеєм і низько кланяється їй за відданість освітянській справі, за недоспані ночі і серце, віддане дітям!

Зичимо Вам і всій вашій родині міцного здоров’я, довголіття, добра і добробуту, миру і злагоди. В оселі хай завжди сяє сонечко і буде тепло дружніх сердець!

Прес – служба
обласної організації
Профспілки