Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Пологівські освітяни показали, хто кращий у спорті
Пологівські освітяни показали, хто кращий у спорті
  • 5 квітня 2017

Передостанній четвер першого весняного місяця освітяни Пологівщини відбули бадьоро, спортивно. В Пологівськкій ДЮСШ пройшла ювілейна, XXV районна вчительська спартакіада, організована районною організацією Профспілки спільно з районним відділом освіти, молоді та спорту. У спортивному заході взяли участь більше 100 вчителів з усіх шкіл району. Змагалися освітяни з трьох видів спорту – волейболі, шахах та настільному тенісі.

За результатами спартакіади у волейболі 1 місце завоювали вчителі Воскресенської ОТГ. Збірна команда вчителів гімназії «Основа», НСШ № 6 та ДЮСШ посіли 2 місце, а 3 місце вибороли освітяни Новоселівської, Чубарівської, Костянтинівської ЗОШ та Пологівського НВК.

Першим у шахах став ветеран педагогічної праці, депутат районної ради Бірюков Анатолій. Перше місце в настільному тенісі за справжнім майстром цього виду спорту – Сергієм Ложкіним.

Переможці та учасники були нагороджені Почесними грамотами та грошовими преміями від районної галузевої Профспілки.

Привітали освітян зі спортивним святом і перші особи району – голова районної державної адміністрації Артур Крупський, голова районної ради – Олександр Покутній та міський голова Юрій Коноваленко.

Голова
Пологівської районної
організації профспілки
Мовчан З.А.