Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Красиві, талановиті, розумні, креативні…
  • 16 березня 2017

І це все про них – учасниць конкурсу «Міс Університет 2017». Це захоплююче дійство пройшло в актовій залі БДПУ напередодні 8 Березня.

Шанувальники краси, молодості, вишуканості та члени журі оцінювали аплодисментами та балами представниць всіх шести факультетів та економіко – гуманітарного коледжу БДПУ.

На початку заходу чарівну половину університетського колективу із святом 8 Березня щиро привітали перший проректор, професор Ольга Гуренко та голова профкому, депутат Бердянської міської ради, доцент Віталій Лола.

Університетський конкурс краси – це не звичайне свято для вродливих університетських дівчат, яких у нас чимало, а особливе, серйозне дійство, на якому привертає до себе увагу лише найдостойніша з усіх семи конкурсанток.

Цьому святу передувала важка та клопітка робота, що ввібрала в себе не один тиждень тренувань, величезну кількість затраченого часу, сил, енергії й нервів, звичайно. Але конкурсанткам це пішло на користь, адже якими чарівними, зворушливими, милими й красивими вони були на сцені!

Ми стали свідками чарівного дійства, в якому компетентне журі, з деякими суперечками, але все ж таки прийняло рішення про неї – найдостойнішу з усіх достойних і оголосило: почесне звання «Міс Університет 2017» виборола й корону переможниці отримала – студентка 2 курсу економіко-гуманітарного коледжу БДПУ Наталія Авер’янова!

Віце – міс стала – Лоліта Богуш, Міс Грація – Оксана Олійник, Міс Натхнення – Олександра Отришко, Міс Чарівність – Анастасія Єсіпова, Міс Привабливість – Тетяна Єфименко, Міс Глядацьких Симпатій – Альона Барат!

Усім учасницям конкурсу вручили почесні стрічки, що засвідчували їх перемогу в різних номінаціях. Без нагород та цінних подарунків, квітів, привітань не залишилася жодна з них…

Прес – служба
ППО БДПУ