Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Вшанування жінок в Пологах і Енергодарі
  • 10 березня 2017

Весна в Пологах починається зі свята «ЇЇ величність – жінка», яке вже в 10 ий раз проводить районна координаційна рада профспілок. Цього разу на святі вшановували 10 спілчанок різного віку, різних професій, різних доленосних стежин – це вчителі, лікарі, працівники сільського господарства, культури, журналісти.

Кожна з них отримала приємні сюрпризи, слова та квіти від найрідніших, відповідала на жіночі питання про щастя, мрії, та любов. Привітали жінок і керівники району, міста. Надзвичайно хвилюючим моментом свята став сюрприз, який організатори заходу зробили для  вчителя гімназії «Основа» Шерстюк Валентини: на кілька днів додому завітала донька Аня, яка проходить службу за контрактом в зоні АТО. Момент, коли дівчина у формі спустилася зі сцени до матері, всі в залі піднялися, плакали разом зі щасливими мамою та її донькою – від хвилюючого моменту, від радості за дві тендітні жіночі душі, від болю, що війна розділяє родину...

Вечір був наповнений теплом, ніжністю і душевністю.

Доброю традицією в Енергодарі стало щорічне поздоровлення жінок – ветеранів освіти.6 березня в Центрі дитячої і юнацької творчості міста Енергодара відбулося привітання жінок – ветеранів освіти з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Міцного здоров’я, добра, миру, злагоди і жіночого щастя побажали їм начальник управління освіти Букреєва С.М. та голова Енергодарської міської організації Профспілки Чорний М.Д.

Творчі колективи ЦДЮТ (директор Плахотна Т.О.) підготували святковий концерт для ветеранів.

Профспілка освітян має жіноче обличчя, т.я. біля 90 відсотків її членів – жінки і їх вшанування є однією з профспілкових традицій початку весни.

За матеріалами
Плогівської РО та
Енергодарської МО
Профспілки