Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
В подарунок – музика
  • 3 березня 2017

Напередодні прекрасного весняного свята Міжнародного жіночого дня 8 Березня Шевченківська і Дніпровська районні організації Профспілки м. Запоріжжя зробили дійсно вагомий і красивий подарунок своїм жінкам – освітянкам. Цим подарунком став концерт академічного симфонічного оркестру Запорізької обласної філармонії під керівництвом народного артиста України В’ячеслава Реді. Для глядачів, в першу чергу для чарівного освітянського жіноцтва, прозвучали нетлінні світові хіти інструментальної музики, арії з опер, джазові композиції. Особливо жваво глядачі зустрічали композицію – “віночок” з українських пісень і з великим задоволенням підспівували оркестру приспів з “Червоної рути” Івасюка.

Грамотно складена програма концерту задовольнила найвибагливіші музичні смаки. В ній філігранно переплітались світова музична класика та сучасні хіти в оригінальній обробці. Літературно та емоційно вишукані тексти ведучих поміж музичних композицій додавали естетичного задоволення, сприяли кращому сприйняттю концертної програми.

По закінченню концерту глядачі стоячи довго вшановували музикантів бурхливими оплесками, вигуками “Браво!” та квітами.

Цей яскравий букет мелодій став незабутнім подарунком для освітян двох районів Запоріжжя на початку весни.

Тепло вчасно прийшовшої весни, передсвяткова атмосфера, урочистість концертної зали ім. М. Глінки – одного з кращих залів Європи, вишукані підбір і виконання музичних шедеврів – все це вселяє надію, віру в життя, збагачує духовно. Це є прикладом поважного, турботливого ставлення районних профспілкових організацій до працівників освіти – членів Профспілки.

Прес-служби
Шевченківської і
Дніпровської РО
Профспілки
в м. Запоріжжі