Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Вітання Солоненку А.М. з приводу призначення ректором МДПУ
Вітання Солоненку А.М. з приводу призначення ректором МДПУ
  • 14 лютого 2017

Прийміть найщиріші вітання від обкому Профспілки з нагоди Вашого призначення ректором МДПУ ім. Б. Хмельницького.

Ви стали гордістю Запорізького краю, уособили весь могутній потенціал освітянської і наукової інтелігенції. Багатогранність Вашої особистості викликає захоплення тих, хто спостерігає за Вашою діяльністю і пліч о пліч працює з Вами.

Вчитель, керівник, профспілковий лідер і організатор, науковець. Ваш яскравий життєвий шлях – приклад служіння державі, освіті, людям. На всіх сходинках свого життя і праці Ви залишаєтесь щирою і доброзичливою людиною, відкритою до співпраці. Понад десять років Ви очолювали Профспілку закладу – це вже була довіра колективу до Вас. Тому колектив зваживши на Ваші всі ці якості професіонала та людяності, віддав більшість голосів за Вашу кандидатуру на посаду ректора.

Я впевнена, що ці якості – високого професіоналізму, вимогливості та людяності Ви збережете і на цій посаді. Адже не дарма профспілковий загал області дві каденції обирав Вас членом ЦК Профспілки та членом президії обкому Профспілки, за що Ви отримали заслужену нагороду – заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України.

Зичу Вам, Анатоліє Миколайовичу і колективу закладу міцного здоров’я, миру, злагоди, благополуччя, творчих задумів та їх здійснення, плідної співпраці.

З повагою
Голова
обкому Профспілки
Надія Гринь