Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Зустріч завдяки ініціативі
  • 10 лютого 2017

З ініціативи університетського профкому БДПУ 9 лютого у конференцзалі головного корпусу пройшла зустріч профспілкового активу з адміністрацією університету, деканами факультетів та керівниками виробничих підрозділів з метою обговорення соціально-побутових питань та перспектив стабільної роботи закладу.

На зустрічі виступили ректор університету, професор Ігор Богданов та голова профспілкового комітету, депутат Бердянської міської ради, доцент БДПУ Віталій Лола, які окреслили питання кадрової політики, матеріального забезпечення, розвитку матеріально-технічної бази нашого вишу, оздоровлення і відпочинку студентів, викладачів та працівників університету.

Учасники зустрічі активно задавали питання ректору та голові профкому, отримавши одразу грунтовні відповіді. Загалом зустріч пройшла на позитивних нотах, у формі невимушеного спілкування.

На завершення зустрічі ректор університету Ігор Богданов, зокрема, зазначив : «Якщо у вас є проблеми або запитання – двері кабінетів ректора, проректорів, голови профкому, відділу кадрів чи будь-яких служб завжди для Вас відкриті».

Ця зустріч стала прикладом розвитку ефективного соціального партнерства, діалогу між адміністрацією, профспілковим комітетом, студентами, що засвідчує реалізацію основних положень колективного договору університету.

Юлія Хаматгораєва,
студентка БДПУ,
кореспондент «Університетського Слова»