Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Профспілка робить ставку на молодих
  • 23 грудня 2016

Молоді педагоги – частина дружної та сильної профспілкової родини Василівської загальноосвітньої школи №3.

Сьогодні молодь це зовсім нова генерація зі своїми сучасними поглядами і підходами до роботи, у тому числі і до профспілкових обов’язків. Наші молоді колеги постійно тримають руку на пульсі життя та повсякденних буднів. Коли в районі проходив конкурс «Учитель року – 2016», профспілковий комітет запропонував членам профспілкового комітету нашої школи Тетяні Бірюк та Наталі Паскевській прийняти участь у конкурсі. Вони не вагаючись дали згоду. Наш район у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року» приймає участь уже 22 рік поспіль. Тетяна Бірюк працює в нашій школі 5 років. Старанна, творча, відповідальна. Створює на уроках атмосферу успіху, тим самим розвиває інтерес і активність учнів. До кожної дитини добирає свій «золотий ключик». У Наталі Паскевської стаж невеликий – всього 3 роки. Це людина з активною життєвою позицією, цілеспрямована. У роботі надає перевагу нестандартним урокам. Вміло поєднує навчання та виховання дітей. Вони обидві активні члени нашого профспілкового комітету.

Конкурс закінчився. Підбили підсумки. Переможців привітали заступник голови РДА Василь Зайцев, керівник апарату РДА Юлія Таран, начальник відділу освіти Наталія Задорожна, голова районної організації Профспілки Ольга Бабаченко та секретар Василівської міської ради Олександр Мандичев. Почесне звання «Учитель року» отримала наша Наталка Паскевська! Почесне третє місце зайняла Тетяна Бірюк! Почесні грамоти, премії, подарунки, квіти, а головне наші кращі вчителі отримали пошану району!

Ми не жалкуємо про свій вибір, бо молодь – це майбутнє нашої країни і профспілкового руху вже сьогодні! Їх треба тільки своєчасно помітити, адже вони небайдужі, енергійні, прогресивні, і без вагань беруть на себе відповідальність, у тому числі, і за майбутнє профспілкового руху.

Голова ППО
Василівської ЗОШ №3
Семеренко Наталя