Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Зелене світло новому колективному договору
  • 21 грудня 2016

Для колективу працівників і студентів Комунального вищого навчального закладу «Запорізький педагогічний коледж» Запорізької обласної ради укладення колективного договору є важливим етапом, по – перше, регулювання співжиття всіх учасників навчально – виховного процесу у нашому навчальному закладі, по-друге, задоволення інтересів не тільки працівників і студентів, а й адміністрації коледжу.

19 грудня 2016 року у КВНЗ «Запорізький педагогічний коледж» відбулися збори трудового колективу. На порядку денному – звіт директора коледжу Мельника О.М. і голови ППО Лапіної А.О. про виконання колективного договору в 2016 році і затвердження проекту нового колективного договору на 2017 – 2020рр.

Робота над проектом нового колективного договору ініційована профспілковим комітетом у вересні 2016 року. З боку адміністрації у комісію по роботі над угодою були визначені Смоляк В.М., Редько О.О., Супруненко І.К., Жук О.В., Федорова К.В., з боку профкому – Лапіна А.О., члени профкому Бадаєва О.Ю., Гафарова Т.М., Рашкевич М.В., Чіпчева Є. (профорг групи 4-А шк.).

У листопаді провели кілька етапів переговорів між адміністрацією і профкомом. ПК ППО, зважаючи на внесення змін у нормативно – правові акти, керуючись проектом Угоди між Департаментом освіти і науки Запорізької облдержадміністрації і комітетом Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України на 2017 – 2020 роки, погодив усі пункти з адміністрацією. Треба відзначити, що перемовини проходили у дусі взаємної поваги, співпраці і взаєморозуміння між учасниками переговорного процесу.

Члени трудового колективу і представники студентських груп одностайно підтримали нову редакцію колективного договору на 2017 – 2020 рр.

Голова ППО
Лапіна А.О.