Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Свято доброти в Хортицькому районі
  • 15 грудня 2016

В першій половині грудня 2016 року і так уже більше 10 років в Запорізькому колегіуму "Мала гуманітарна академія"Хортицького району відбулось районне свято до Міжнародного Дня інвалідів "Добрик скликає друзів".

Учнівське самоврядування закладу заздалегідь провело акцію зі збору коштів на придбання подарунків для дітей з особливими потребами, які мешкають в нашому Хортицькому районі міста Запоріжжя.

Цього року було зібрано понад дві з половиною тисячі гривень, на які придбали подарунки до свята. Підготували буклети та листівки, розмістили рекламу в соціальних мережах, провели святковий концерт з інтерактивними іграми та прикрасили актову залу.

Організували майстер-клас з розпису гіпсових фігурок та створили динамічні групи зі створення соціальних плакатів.

Не забули запросити гостей-благодійників, які щиросердно відгукнулися - це: усі школи Хортицького району, міський осередок громадської організації "Солідарність", благодійна організація "Храм", громадська організацізація "Українські капелани" та багато інших.

Також були гості з Хортицької районної адміністрації, районної організації Профспілки працівників освіти і науки України та районного територіального відділу освіти.

Свято доброти вдалося! Діти з особливими потребами та їх батьки покидали стіни гостинної школи з піднесеним настроєм та великою кількістю подарунків, бо організаторам вдалося запалити добротою і благодійністю всі школи Хортицького району.

Сподіваємось, що ця добра справа знайде відгук в серцях багатьох і наступного року учасників «Добрик скликає друзів» буде більше!

Прес – служба
Хортицької
РО Профспілки