Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Портрет профспілкового лідера: Бабаченко О.Г.
  • 22 листопада 2016

17 листопада відзначила свій ювілей голова Василівської районної організації Профспілки Ольга Григорівна Бабаченко.

Народилась вона на далекій холодній Камчатці, а своє гаряче полум’яне серце віддає освітянам півдня України. До обрання головою районної організації Профспілки у листопаді 1991 року працювала піонерською вожатою, вчителем початкових класів. Її рідною школою стала Василівська ЗОШ №2.

Ольга Григорівна вже 25 років поспіль очолює районну профспілкову організацію освітян. Принципова, вимоглива, справедлива. Своєю самовідданою працею, наполегливістю у відстоюванні прав та інтересів працівників освіти здобула заслужений авторитет і повагу профспілчан, соціальних партнерів. Неодноразово обиралась і є членом президії обласного комітету Профспілки, обласної ради Профспілок. В 2010 – 2015 роках була членом ЦК Профспілки.

За вагомий особистий внесок у розвиток профспілкового руху, соціально – економічний захист спілчан нагороджена Почесними грамотами Запорізької обласної ради профспілок, неодноразово грамотами ЦК Профспілки, Федерації профспілок України, нагрудними знаками “Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України” – 2009р., Федерації профспілок України “Профспілкова відзнака” – 2011р.

Її знають в кожному місті і селі району, закладі освіти. До її думки прислухаються. Її доля і покликання – бути серед людей, працювати для них. Це і є найвищою винагородою.

За багаторічну результативну працю та з нагоди особистого ювілею Бабаченко О.Г. нагороджена Почесною грамотою Федерації профспілок України.

В святковий день прийміть вітання
Та найщиріші побажання:
Здоров’я, щастя і добра,
Наснаги, успіхів, тепла.
І повсякденно, повсякчас
Хай буде все у Вас гаразд!

Прес – служба
обласної організації
Профспілки