Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Шкільні ювілеї в Шевченківському районі
  • 21 листопада 2016

Школа це не тільки будови…

Насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного і ті, кого вже немає сьогодні, які живуть в пам’яті учнів, колег, і вчителі – пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки при зустрічах, коли вони пізнають один одного за блиском завжди молодих очей, не зважаючи на сивину.

Нещодавно свої ювілеї відзначили дві різні і відомі в Шевченківському районі Запоріжжя школи – ЗОШ №4 і ЗОШ №12. Одна стоїть у центрі району, напроти акціонерного товариства “Мотор Січ”, інша – в центрі селища Димитрова. Обидві виконують величну і святу місію – навчання і виховання нового покоління українців.

ЗОШ №12 виповнилось 80 років, ЗОШ №4 – 55.

На ювілейних заходах були присутні керівники закладів минулих років, вчителі, випускники. Зі святом учасників заходів вітали представники територіального відділу освіти, депутати Запорізької міської ради, шановні гості. Теплі слова привітання звучали від голови Шевченківської районної організації галузевої Профспілки Н.І. Куниці.

Активну роль у підготовці ювілейних заходів взяли первинні профспілкові організації, їх профспілкові комітети. Це є традиційним, так як всі працівники є членами Профспілки. В ЗОШ №4 їх 70, а в ЗОШ №12 – 100.

До своїх ювілеїв заклади підготували відеофільми – візитівки, які ми Вам пропонуємо переглянути.

Прес – служба
Шевченківської
РО Профспілки