Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Ми – за туризм, ми – за здоровий спосіб життя
  • 11 листопада 2016

Під таким гаслом пройшов зліт організаторів туристично-краєзнавчої роботи Пологівського району, організатором якого виступила районна організація Профспфлки працівників освіти. На зустріч були запрошені керівники навчальних закладів, голови профкомів, вчителі, керівники гуртків, які займаються цією справою.

Досвід роботи представили досвідчені вчителі, майстри своєї справи.

Горулько С.С. – директор Пологівського НВК – презентував захоплюючий відеозвіт про спортивні походи на Північний Урал, Крим, Кавказ.

Єфремов Ю.І. – учитель Новокарлівської та Інженерненської ЗОШ, учасник АТО – поділився досвідом історичного краєзнавства і туризму.

Кальченко Ю.І. – учитель Григорівської ЗОШ, учасник АТО – презентував туристичні та велопоходи, які супроводжувались гарними фотознімками, бо він ще й професійний фотограф.

Присутніх вразила різноплановість краєзнавчої, пошукової роботи,яку проводить зі своїми учнями Матюхіна Т.М., вчитель Григорівської школи, голова профкому. Це і вивчення малих річок, флори та фауни рідного краю, особливостей фольклору села та вишивок.

Нікого не залишив байдужим виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Чубарівської ЗОШ Фенько Л.В., яка співпрацює з пошуковцями і повертає імена загиблим і невідомим солдатам ІІ Світової війни.

Директор Вербівської ЗОШ Сковородка Л.Г. презентувала роботу вчителя Дібровського О.В., який в цей час перебував в поході у Карпатах: велопробіги, змагання «Крос-кантрі».

На заході були присутні гості Гуляйпільського району на чолі із головою РОП Клименком А.І. А досвідом роботи поділився вчитель Денис Ганенко.

Вітали учасників зльоту мер міста Коноваленко Ю.А., заступник директора КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту, екскурсій Запорізької обласної ради» Соловйова Г.Г..

Голова
Пологівської РО
Профспілки
З.А. Мовчан.